Nejnovější recenze ze sekce Doplňky stravy na paměť a koncentraci
- Funguje
- Dobře se polyká
- Praktické balení
- nejsou
Doplněk stravy MemoComplex jsem užívala kvůli zlepšení činnosti mozku a lepší koncentraci. Myslím , že různé činnosti se dělaly lépe, pocítila jsem i lepší soustředěnost a reaktivitu. Tyto vitamíny jsou prémiovým doplňkem stravy díky složkám, jako jsou rybí olej, jód a další například vitamíny.
- dobře se polykají
- velké balení
- účinek je až po delší době užívání, ale to je u vitamínů normální
Moje paměť není moc dobrá. Potřebovala jsem posílit a obnovit paměť a tak jsem si zakoupila nový doplněk s travy MemoComplex. Doplněk stravy užívám přibližně měsíc, ale už i teď jsou trochu znát účinky. Teším se na dlouhodobé účinky vitamínů. Kapsle se dobře užívají, nejsou to úplně ty největší kapsle, mají střední velikost. Obsahují rybí olej s omega-3 mastnými kyselinami a velké množství dalších prvků.
- snížení únavy a vyčerpání
- žádné
Jsem velmi spokojená s doplňkem stravy memokomplexem.
V odpoledních hodinách jsem bývala unavená a při užívání tohoto doplňku se cítím o hodně méňě unavená.
Jsem moc ráda, že jsem našla produkt, který mi pomáhá.
Také mi velmi vyhovuje, že obsahuje kurkumu, která je dle mého názoru hodně zdravá.
zatím krátká doba na hodnocení
- ideálna veľkosť tablety
- preukázateľné účinky
- cítim sa koncentrovaná a sústredená
- žiadne
Som maximálne spokojná a tento "zlepšovák" som si rýchlo obľúbila. Po niekoľkých dňoch používania doplnku stravy sa cítim viac sústredená a zmeny si všimli aj moje deti. Tabletky mali ideálnu veľkosť a dobre sa prehĺtali. Som maximálne spokojná a určite odporúčam ďalej.
- Neutrální chuť
- Tablety jsou měkké
- Tablety jsou většší
- Hůře se polykají
Tablety jsou trochu většší a hůře se polykají chuťově jsou neutrální. Složení doplňku stravy je dobré je tam rybí olej s omega -mastnými kyselinami. Po měsíčním užívání mám pocit, že mám lepší koncentraci a paměť. Lepší výsledky budou patrné po delším užívání , tak po 2-3 měsících. Manžel tėž zkoušel ,ale nebylo mu po nich dobře , tak nevím jestli to je tím ,že bere léky na vysoký tlak.
- jednoduché užívání
- obsahuje jod, DHA a vitamíny
- obsahuje alergen soju
MemoComplexje doplněk stravy, který díky obsahu jodu, DHA, vitamínům a dalším složkám podpoří váš mozek a soustředěnost. Obsažené vitamíny posilují kognitivní a psychické funkce. Doporučuji vyzkoušet jeho snadné použití.Velké hladké kapsle se lehce polykají. Nedoporučuji, pokud jste alergičtí na soju.
- Velké balení
- Snadno se užívají
- Fungují
- Malinko nedoporučuji užívat večer. Nabudí organismus, dodají energii a hůř se usíná
Myslím si, že doplněk stravy Memo Complex je svým složením vhodný pro všechny, co mají problémy se soustředěním, paměti, nedostatkem energie a někdy zmateností. Tabletky jsou malé, dobře se polykají. Nezatěžují mi žaludek a zdá se mi, že mi dodaly hodně energie, tudíž nedoporučuji užívat večer. Jinak za mě super. Cca po týdnu je již znát první účinek. Balení je velké a dlouho vydrží. Určitě doporučuji.
- jednoduché užívání
- aroma vitamínu B mi moc nevoní, ale dá se to
Doplněk stravy se snadno užívá a jen 2x denně. Mám pocit, že se mi postupně zlepšuje paměť, méně zapomínám.
Přes den opět zvládnu více aktivit, narůstá mi energie a celková pohoda. Ráno se cítím být více odpočinutá a připravená na koloběh dne. I metabolismus se upravil - curcuma čaruje.
- Zloženie produktu
- Rybí olej s Omega 3 mastnými kyselinami
- Zlepšenie koncentrácie a pamäti
- Kapsule sa ľahko zapijú vodou
- Krátke užívanie
MemoComplex je vynikajúci výživový doplnok stravy pre zlepšenie koncentrácie a pamäti. Mám povolanie, kde sa potrebujem sústrediť a využívať svoju pamäť a koncentráciu naplno.
Už po krátkom užívaní si všímam, že som viac sústredená a pociťujem menšiu únavu.
Mäkké kapsule sa ľahko užívajú,jednoducho sa zapijú vodou.
Vynikajúce zloženie rybieho oleja s Omega 3 mastnými kyselinami a vitamínmi B1,B12+niacín a jód.
MemoComplex odporúčam na zlepšenie koncentrácie a pamäti všetkým, ktorí majú pocit, že sú unavení, nevedia sa koncentrovať a zabúdajú.
MM
eeM
- Velké balení
- Snadné dávkování
- Přírodní složení
- žádné
je to vysoce kvalitní doplńek stravy, které obsahuje unikátní složení , ktrré přispívá k udržení zdravé funkce mozku. Příznivého účinku se dosáhne při denním příjmu 250 mg DHA. Díky kterému jsem se cítil méně unavrený a dále jsem ocenil doplnění Vitamínů B1 a B12 , které mi pomáhají snižovat únavu a vyčerpání. Mohu pouze doporučit , které chtějí pro sebe a své nejbližší opravdu kvalitní doplněk stravy.
- snad se dávkuje
- snadno se užívá
- větší tobolky
- není přesně popsáno kdy užívat, jetli 1 tobolku ráno a 1 večer, nebo 2 tobolky zároveň v určitý čas
Balíček přišel v pořádku. testovaný doplněk stravy se dobře dávkuje a užívá. po dobu užívání jsem nepocítil žýádné nežádoucí účinky. Po třech týdnech uižívání pociťuji lehké zlepšení v soustředění a krátkodobé paměti. předpokládám, že se lepší výsledky projeví po delším užívání
- potřebné pro zdraví
- velké balení
- nedráždí žaludek
- nedělá alergické projevy na kůži
- obsahuje rybí olej a vitamíny
- nemohou užívat děti a těhotné a kojící ženy
MemoComplex je doplněk stravy na udržení paměťových schopností. Po měsíčním užívání tohoto přípravku pociťuji elán, zvýšenou pozornost a jsem duševně aktivnější. Výhodou je současně doplnění vitamínů a omega-3 mastných kyselin a jódu. Velké balení je výhodné pro celou rodinu. Nesmí děti a těhotné ženy. Doporučuji pro studenty a duševně pracující lidi.
Dobrý na mozek.
- Účinek produktu zatím nelze hodnotit
- lehce stravitelné
- malé tobolky
- účinek již po týdnu užívání
- žízeň
Opravdu účinný doplněk stravy plný vitamínů. Tobolky jsou měkké a snadno polikatelné, bez příchutě. účinkovat začínají po týdnu pravidelné konzumace, zapít čistou vodou, já si dávám jednu tobolku ráno a jednu večer. Velké balení, které vydrží dlouhou dobu.
- velikost balení
- počet kapslí 360
- snížení únavy
- posílení koncentrace
- úplně nevoní
Doplněk stravy MemoComplex se užívá velmi jednoduše - nemám absolutně žádný problém. Faktem je, že úplně nevoní, ale nic co by nějak vadilo. Účinky jsem na sobě zaznamenal již po krátkodobém užívání. Hlavně zvýšení koncentrace a potlačení únavy. Osobně jsem letos cestou z Chorvatska, což bylo nějakých 800 km, potřeboval pouze jedinou zastávku (v Rakousku). Paměť nemám špatnou, takže nějaké zvýšení paměti nemohu hodnotit, ale koncetrace a snížení únavy je fajn. Tento produktu budu určitě používat i nadále - mohu ho vřele doporučit všem!
Kvalitní produkt
vhodné na paměť