Nejnovější recenze ze sekce Doplňky stravy na paměť a koncentraci
- Snadno se polykají
- Zlepšení prokrvení rukou a nohou
- Zatím žádné zlepšení paměti
Ginkgo biloba mi pomohla hlavně s prokrvením mých rukou a nohou. Celý život trpím na studené končetiny a to v létě i v zimě a nevěděla jsem, co s tím.
Lepší paměť nebo soustředění zatím nepociťuji, ale dávám tomu ještě šance, až doberu všechny tabletky.
- dobře se poliká
- Ženšen jsem vyzkoušel poprvé
Ženšen korejský jsem vyzkoušel na doporučení kamaráda. Byl jsem hodně unavený a špatně spal. Ke zlepšení došlo asi po čtrnácti dnech užívání. Zlepšil se mi hlavně spánek a přestaly mě bolet hodně nohy. Potřebuji si ale koupit ještě jedno balení , abych účinky potvrdil.
- Vše v pořádku má to samé klady
- Nemám žádný zápor
Při používání se mi zlepšilo prokrvení prstů, přestali brnět prsty . Též nejsem tak mentálně vyčerpaná. Mám 12 hodinový směny a musím uznat že je mnohem menší únava a bolest nohou. Svým přátelům i rodinné bych to klidně doporučila. Jsou to jen zelene pilulky které se dají v klidu zapít.
- Dávkování
- Tableta
- Účinek
- Žádné
Letos jsem poprvé necítila jarní únavu. I při malém počtu hodin spánku jsem se necítila ospalá a mohla jsem plnit náročné pracovní povinnosti. Líbí se mi dávkování - stačí 1 tableta 1x denně a navíc je malá, tak se v pohodě polyká. Super je přidaný vitamín E! Doporučuji!
- Velké balení
- Tvar tablet
- Neumím posoudit účinky
Tyto tablety s obsahem gingko biloby, DMAE a hořčíku mají podporovat paměť, soustředění a prokrvení končetin. V balení je 60 tablet, užívá se jedna denně. Nevím, zda užívání mělo vliv na můj mozek, ale myslím si, že už nemívám tak studené končetiny.
- Dobře se polyká
- Nepozoruji změnu
Produkt užívám zatim měsíc a půl a nepozoruji výrazné změny na zdraví či lepší soustředění. Prdukt se dobře užívá, velikost tablet mi vyhovovala. Možná by bylo lepší mít tablety v dóze než v platíčku, protože balení a platíčko zabírá dost místa. Produkt bych ale doporučila
- Walmark je moje značka a tento ženšen funguje
- Pro někoho možná větší tablety , ale polykají se skvěle
Příjemné překvapení od Walmarku. Vyzkoušeno poprvé a jsem ráda. Byla jsem stále unavená , nervózní . Na doporučení jsem vyzkoušela ženšen. Po cca deseti dnech jsem se začala cítit lépe. Mám více energie , což může potvrdit i kolegyně Nejsem unavená . Za sebe mohu jen doporučit. Stres se zlepšil. Nečekala jsem zázraky , ale o to víc jsem mile překvapena. Pokračují dalším balením . Pokud se cítíte unavení , bez energie , tak doporučuji vyzkoušet.
- Velikost prášků
- Zlepšují paměť
- Dobrá chuť
- Nevhodné pro děti
- Nevhodné pro těhotné a kojící žen
Walmark GinkoPrim MAX jsou skvělý produkt na posílení paměti, například v období zkoušek nebo jiných událostech, při kterých je potřeba posilovat paměť. Lze je dobře polykat, chuť v pořádku. Bez lepku a bez laktózy. Po užívání jsem opravdu pocítila lepší paměť a více prokrvené ruce - mám je věčně zmrzlé. Tablety nejsou vhodně pro děti, těhotné a kojící ženy.
- Kombinace s hořčíkem.
- Celkem velké tablety.
GinkoPrim MAX jsem začala brát pro jeho přírodní složení a vynechala jsem samotný hořčík, protože ten je v něm obsažen. Tablety jsou docela velké. Mám pocit, že mé problémy s koncentrací se zmenšily a mé nohy tolik nevyžadovaly teplé ponožky. Určitě doporučuji.
- Vitamin E
- Kvalitní výrobek
- Složení
- Účinek
Dobrý výrobek, koupím znova. Za mě je super že výrobek obsahuje i vitamín E, díky němuž mám hezčí vlasy, které v poslední době nevypadaly zrovna bůh ví jak dobře.
Kladně hodnotím i to, že podle mě dokázal výrobek zapůsobit i na míru únavy a vyčerpání.
- Zlepšení krevního oběhu
- Bez pachuti
- Jednoduché dávkování a užívání
- Neměl účinek na zlepšení paměti
I po měsíci užívání jsem bohužel zatím nepocítila zlepšení v soustředění nebo zlepšení paměti. Naštěstí mi přípravek Ginko Prim velice zlepšil krevní oběh a téměř mě zbavil pocitu studených končetin a tak už mi není neustále zima. Také je doplněk bez nepříjemné pachuti a má lehké dávkování a tak je velice jednoduché jej užívat každý den. Určitě bych přípravek doporučila ženám, které také trpí zimohřivostí.
- přírodní složení
- synergie extraktu z ginkga a hořčíku + DMAE
- zlepšení prokrvení nohou
- zlepšení psychické výkonnosti
- zmírnění tinitu
- velikost tablet
Chválím složení produktu - synergie výtažků z ginkga a hořčíku + DMAE. Dávám přednost přírodním výživovým doplňkům. Na vlastní kůži jsem pocítila zlepšení prokrvení končetin - konečně jsem přes noc neměla pocit studených nohou a mohla spát bez ponožek! U GinkoPrim se mi líbí i vliv na psychickou výkonnost a zaznamenala jsem ji zmírnění ušního šelestu (tinitus). Určitě bych tento výživový doplněk doporučila všem mentálně pracujícím, studentům, seniorům a ženám s problémy studených končetin.
- stačí brát 1x denně
- malé balení
Po jednom měsíci užívání Walmark Ženšenu korejského, jsem zaznamenala lepší usínání a energičtější vstávání. Během dnů jsem nepociťovala tolik stres, a myslím, že to bylo obzvlášť ovlivněno užívání tohoto doplňku stravy. Užívání je pohodlné, kapsle stačí užívat pouze 1x denně.
- Více energie
- Méně únavy
- Velikost kapslí je dobře stravitelná
- Zatím jsem žádný neobjevila
Walmark ,, Ženšen korejský,, určitě doporučuji. S jeho pomocí lépe zvládám stres, jsem méně unavená a mám více energie. Na moji imunitu má určitě také nějaký vliv, protože s přechodem zima/jaro jsem věčně byla nachlazení a teď když jsou velké výkyvy teplot tak jsem zdravá jak rybka.
- vysoký obsah ženšenu
- snadné užívání
Přípravek se snadno užíval, vysoká dávka v 1 tabletě, určitě budu užívat dále a znovu zakoupím a doporučím přátelům.
Měl vliv na sexuální pohodu, měl jsem více energie a vitality, a byl jsem v dobré náladě, působí blahodárně na zdraví, všem ve středním věku doporučuji.
- Množství pastilek v balení
- Hezký obal
- Snadné polykání
Po užívání ginko prim se celkově cítím lépe a lépe se soustředím. Také jsem méně unavená. Pro užívání jsem se rozhodla z důvodu nedostatečného prokrvení rukou a nohou. Nejčastěji mě to trápí, když jsem unavená a večer. Většinou mi to bránilo v usnutí. Lepší se to, studené ruce už nemám a nohy jen občas. V užívání budu i nadále pokračovat.
- klasická tableta
- optimální velikost pro polknutí tablety
- žádné vedlejší chuťové účinky
- žádné
Lepší schopnost se déle soustředit na práci a celkový výkon vůbec. Dalo se poznat celkové zklidnění v hektických dnech a následně kvalitnější spánek.
velikost tablety akorát pro polknutí
žádné vedlejší negativní účinky
přidaný hořčík a dmae - žádný problém s chutí či pachutí prášku
o něco lepší soustředění na výkon
klidnější spánek
- Přírodní složení
- Vysoká dávka extraktu
- Žádný
Přesvědčila jsem se, že ženšen kórejský díky své síle opravdu funguje a neškodí díky svému přírodnímu složení.Mě pomohl hlavně v době kdy jsem měla velký stres. Bylo vidět, že tělu zensen pomáhá a tělo nebylo tak vyčerpané,pokud se bere pravidelně tak je to pro tělo velmi prospěšné.
- Stačí jedna denne
- Dobre že polyká
- Nevidím v produktu zápory
Produkt jsem začala zkoušet i proto, že trpím tinnitem. Mám pocit, že mi pomáhá. Mimo jiné i na soustředění v práci a celkovou pohodu. Obsah hořčíku je přijemné plus. Určitě doporučuji vyzkoušet. Cena výrobku je přijemná hlavně proti, že jedno balení tak vydrží 2 měsíce, protože se užívá tobolka denne.
- Vyrovnanost
- Více energie
- Složení
- NIC
Ženšen korejský od Walmarku Plus je pro zlepšení duševní pohody. Tabletka se polyká a je dobře rozpustitelná. Doporučuji, ale hned zapít dostatečným množstvím tekutiny, aby se vám nepřilepila na patro :D. Balení obsahuje 30 tabletek a musí se opravdu brát pravidelně, abyste docílili požadovaného výsledku. Je to to nejmenší, co člověk pro sebe může udělat a věřte mi, já jakožto máma na mateřské tu energii a vnitřní klid potřebuji :D. Tak jako nespočet matek, které mají divoká dítka :) . Po správném a pravidelném používání cítím změny v náladách. Jsem vyrovnanější a klidnější. Po ránu mám více energie a lépe se soustředím po celý den. Ještě aby ne, když v jedné tabletce je 1000,0 mg Ženšenu. A to je už pěkná dávka :)))..A také je tam přidán i vitamín E! Rozhodně v tom budu pokračovat. Takže všichni, co se cítíte vyčerpaní a hůře se poslední dobou soustředíte a taky chcete být vyrovnanější, tento Ženšen od WALMARKU Plus doporučuji!! :)
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »