Nejnovější recenze ze sekce Doplňky stravy na paměť a koncentraci
Čas ukáže, zda funguje..
- Dělá mi dobře
- Nabuzení bez vyhoření.
- Větší motivace ke kognitivní práci.
- Pozor na odpolední konzumaci, vzal jsem si 3 tbl kolem 16h a měl pak problém se spánkem.
Kombinace povzbuzujících látek spolu s nootropiky tvoří z Focus 3.0 výborného pomocníka při náročné mentální práci.
Nějak moc necítím změnu... a říkám si, jestli to málo, co cítím, není způsobeno tím, že suplement obsahuje kofein.
Neříkám ze je to uplne k nicemu... ale cekal jsem vic
- ověřený přírodní lék
Vit4ever Ginkgo Biloba extrakt 6000 mg 365 tablet
Přidáno: 16. srpna 2023
(naposledy upraveno 16. srpna 2023)
Zakoupeno v natureforlife.cz
Moc dobrý na hlavu, mám v ní úplně jasno a není to předražené jako podobné Ginkgo na 30-60 dní u Benu, Maxe apod. Ginkgo biloba 120 mg. stojí asi pouze 1/3 v ceny v lekárnách.
Tak dlouho jsem hledal, až jsem to našel.
pouzival jsem pul roku, je dobry na pozornost pri praci i rizeni auta a nejsou po nem stavy jako napr po kave, kdy se clovek prehnane poti, apod.
Krátký 8-mi molekulovýc řetězec se snadnou vstřebatéností pro organismus .
Vyborna Kvalita - lepsi kvalita nez s nemecka anebo rakouska!!! Kupuju jen uz u 4fitness!!!
- super na "šílenou" únavu, zabírá rychle
v minulosti již vyzkoušeno a super účinek - DOPORUČUJI VYZKOUŠET!
- Velikost tablet
- Nejspíš nic :)
Jsem velmi spokojena a překvapena. Vyhovující velikost tablet, balení super jen jsem čekala, že přijde v plastovém obalu. Vždy jsem si dávala jednu tabletku po jídle . Účinek? Dle mého při delším používání zcela jistě poznat půjde. U první tablety jsem to nějak neregistrovala :)
- Příjemná chuť
- Jednoduché použití
- Přijatelná cena
- Nepotažené tablety
Super doplněk stravy, energii doplní na zhruba 2-3 hodiny, zato intenzivně. Skvělé pro sportovní aktiviti, vyzkoušeno při běhu a fotbale. Testoval jsem i při nočním řízení, tam se mi tablety osvědčily asi nejvíce. Mohly by být potahované, hůře se polykají a musíte opravdu hodně zapíjet. Cena celkem v pohodě.
- chuť
- efekt
- zdravější
- dietnější
- obal
- vitamíny
Kávu piju každý den, 1-4x dle potřeby a po zkoušce boost tablet její konzumaci značně omezím a nahradím právě tabletama. Efekt vydrží cca 3 hodiny, což je pro mně stejné jako u kafe, ale cítím se mnohem méně nervózní (asi díky postupnějšímu účinku), zato ale stejně probuzeně. Super benefit je, že pokud kafe nepijete čistě černé, tak mají tablety mnohem méně kalorií i cukru, dát si ji můžu i v autě, nedehydratují a navíc obsahují i vitamíny. Kafe sice uplně nezavrhnu, jelikož je to pro mě takový příjemný rituál, ale určitě z velké části nahradím! :)
- Balení v češtině
- Neúčinkuje tak, jak slibuje obal
- Dávkování je na obalu schované
- Málo tablet
- Nutnost polykat hodně tablet k reálnému nástupu slibovaných účinků
Obal je plně v češtině a obsahuje složení tablet a popis každé z obsažených látek. Dávkováno je na boku a pro mě osobně zbytečně schované. Plato obsahuje pouze 15 tablet a dle instrukcí se má brát 1-4 tablety. 1 tableta mi nezabrala vůbec, 4 tablety už cítíte, ale žádná sláva. Cítil jsem menší potřebu odpočinku přes den, ale větší soustředění jsem nepociťoval, ani snížení stresu. Ani slib okamžitého nástupu energie se nedostavil, trvá to tak 30minut až hodinku.
- Snadné polikání
- Obsah kofeinu
MOVit Dr. Booster má vysoký obsah kofeinu a dalších složek, které dostatečne nakopnou před, nebo po těžkém dnu v práci, kdy člověk potřebuje ještě nějakou dávku energie navíc. Tablety se snadno polikají a nezanechávají v ústech nepříjemnou pachuť a hlavně se tím ušetří i dost času, než kdyby ještě člověk někde vysedával a popíjel kávu, nebo energiťák.
- Kapsle
- Účinek
Atraktivní černé balení doplňku stravy MOVit Dr. Booster slibuje náhlý přísun energie. Cena je přijatelná, kapsle se dobře polykají, bála jsem se hořké chuti, ale vše je naprosto v pohodě. Já jsem brala jednu kapsli denně po jídle. Cítila jsem se více fit a svěží, takže budu v užívání přípravku určitě pokračovat.
- Chuť tablet
- Velikost
- Účinky
Produkt mě velice mile překvapil, balení je zajímavé, tabletky jsou tak akorát velké a mají velice dobrou chuť. Po užívání jsem cca za dva dny pocítila více energie v práci, lépe se soustředil a celkové si přijdu tak nějak nabitá i v tomto podzimním počasí. Určitě budu pokračovat a produkt mohu jen doporučit
- Přírodní složení
- Není okamžitý účinek
Pokud máte rádi pití kávy a energit drinků, MOVit Dr. Booster je skvělou alternativou přímo pro vás. Velké plus je, že výrobek má přírodní složení. U mě však výrobek nezapůsobil hned na poprvé, jeho pozitivních efektů jsem si všimla až po 5. dnu užívání.
- Pěkný obal
- Množství vitamínů
- Špatně se polyká
- Velikost tablet
Tento produkt mě nezaujal, neměl na mě takové účinky, jaké jsem od něj očekávala. Tableta se vzhledem ke své velikosti a hrubému povrchu hůře polyká. Nicméně pridukt slibuje velké množství vitamínů, tak alespoň toto plus. Produkt bych znovu nezakoupila.
- složení
- účinek
Doplněk stravy Dr. Booster jsem užívala přes týden 1 tabletu denně a během této doby se mi zlepšila soustředěnost, necítím se unavená a ospalá. Tablety obsahují kofein, takže jsem i snížila pití kávy během dne. Také oceňuji, že je to český výrobek a má pestré složení. S tímto produktem jsem spokojená.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]