Nejnovější recenze ze sekce Doplňky stravy na paměť a koncentraci

Přidáno: 19. dubna 2024

• cítím se lépe
  • prokrvení končetin se zlepšilo
  • nic

Přípravek GinkoPrim užívám již 4 týdny a dále pokračuji. Jako u všech doplňků stravy nelze výsledky očekávat ihned, je nutné přípravek užívat pravidelně a delší dobu.
Díky obsahu hořčíku a DMAE nejsem tak unavená. Co se týká paměti a soustředění, prozatím nepociťuji žádnou změnu, možná kolegové v práci...Co mě po necelých dvou týdnech velmi mile překvapilo je, že pocit studených končetin se opravdu zlepšil. V noci již nemám silné mravenčení v rukou.
Rozhodně budu GinkoPrim užívat dál i vzhledem k udržení duševní pohody a klidnějšímu spaní. Produkt doporučuji.

Ověřený zákazník Testuj.to Leona

Přidáno: 19. dubna 2024

• Mene stresu
  • Klidna mysl
  • Lepsi spanek a vice energie
  • Male baleni, mohlo by byt vice tablet

Prijemna zmena oproti jinym tabletkam slibujici podobne ucinky.
U techto vitaminu jsem zaznamena zlepseni jiz po par dnech.
Vysledkem byla klidnejsi mysl/hlava, mene stresu a nebo lepe zvladnute stresove situace, lepsi spanek a pak i vice energie. Uvitala bych i vetsi baleni.

Ověřený zákazník Testuj.to Jakub

Doporučuje produkt
  • Praktické balení odpovídající počtu tablet
  • Drobné účinky ženšenu
  • Barva obsahu tablet nevypadá lakavě
  • Absence přívalového letáku

Srozumitelně podané efekty ženšenu přímo na krabici. Tablety klasické, ale obsah by mohl vypadat lákavěji. Po dobu testování se mi vyhnuly nemoci, ale necítil jsem se bez dostatečných hodin spánku méně unavený. Naopak sexuální zdraví bylo znatelně lepší.

Ověřený zákazník Testuj.to Daniel

• malé tablety
  • cena

Produkt hodnotím velmi kladně, po jeho užívaní se mi zlepšilo soustředění a téměř vymizel pocit studených končetin. Mohu jej tedy doporučit všem, kteří trpí těmito problémy. Pozitivní je přírodní složení produktu. Lehce negativněji hodnotím vyšší cenu.

• Super velké balení
  • Žádný nemám

Při mé srdcové záležitosti,při běhu, mě velmi často bolely nohy a občas jsem dostávala křeče. Při dlouhodobém používání GinkoPrim MAX jsem pocítila rozdíl. Mé nohy pocítili úlevu. Určitě budu v užívání dále pokračovat. Jsem maminka na rodičovské dovolené, a moje mozkové závity se točili okolo plenek a flašek. Po 6ti leté pauze jsem potřebovala něco co mě nakopne. GinkoPrim Max mě pomohl se znovu nakopnout a procvičit si paměť při hledání nového zaměstnání.

Ověřený zákazník Testuj.to Anet

• Tobolky
  • Fungující
  • Párkrát zapomněla vzít tobolku

Při mém každodenním stresující práci je obrovským pomocník. Mé stresové vypětí je již menší . Zlepšení nálady a méně stresu. Veliké zlepšení paměti ,libida a fyzické zdatnosti. Tento produkt budu používat nadále neboť mě přesvědčil o funkčnosti .

Ověřený zákazník Testuj.to Klára

• lepší paměť
  • klid, pohoda
  • teplé ruce a chodidla
  • jednoduché užívání
  • velikost tablet OK
  • balení - mohlo by být více ekonomické - plast nebo papír

Po užívání GinkoPrim MAX mám lepší paměť, rychleji si vzpomenu na vhodná slova, při slovním fotbalu jsem excelovala :-) Lépe a rychleji se dokážu soustředit.
Studené nohy jsou pryč a křeče v lýtkách taky. Kromě toho se cítím víc v pohodě, dokonce se zlepšilo i usínání.

Ověřený zákazník Testuj.to Andrea

• Lepší prokrvení končetin
  • Zlepšení soustředění a krátkodobé paměti
  • Potřeba užívat dlouhodobě

Zlepšení psychické stránky. Lepší prokrvení končetin, až do konečků prstů. Lepší krátkodobá paměť i soustředění. Doplněk stravy má příznivý vliv na duševní zdraví a celkovou psychickou pohodu. Zjištěno i zlepšení sluchu a ústup pocitu zalehlých uši.

Ověřený zákazník Testuj.to Ivča

• pomáhá udržovat paměť
  • podporuje aktivitu mozku
  • podporuje krevní oběh a prokrvení končetin

Dobře přispívá k lepší paměti, dále ke zlepšení soustředěnosti a podpoře celkové mentální výkonnosti. Podporuje také krevní oběh a prohřátí končetin. Zaznamenala jsem lepší soustředění v práci a celkově přes den pozitivní mysl. Zlepšily se mi zdravotní potíže.
Produkt neobsahuje lepek a je bez laktózy. Navíc obsahuje hořčík a DMAE. Za mě super fungující složení. Tablety se snadno užívají.
S produktem jsem velmi spokojená a všem moc doporučuji. :-)

Ověřený zákazník Testuj.to Jaroslav

• účinek
  • složení
  • užívání jen 1x denně
  • malinko vyšší cena

Doplněk stravy Walmark Ženšen korejský mohu doporučit. Velikost tablet mi vyhovuje, i když pro někoho můžou být větší. Super je užívání pouze 1x denně a ne ráno i večer. Balení je vzhledově hezké. Složení je fajn, účinek jde poznat po několika týdnech.

Přidáno: 15. dubna 2024

• Přírodní složení
  • Příbytek energie
  • Méně únavy
  • Lépe se cítím fyzicky i psychicky,lepší nálada
  • nic takového není dle mého názoru

Tento produkt je podle mého názoru zdraví prospěšný,není to žádná "umělotina",jak nektere doplnky stravy.Cítím se lépe celkově,mam vice energie a lepsi naladu.Myslim,ze ho urcite budu brat alespon par mesicu rocne a nebo denne,ucinek je zaručený.Produkt neni ani drahy.

Ověřený zákazník Testuj.to Jaroslav

Přidáno: 15. dubna 2024

• opravdu funguje
  • kladný vliv i na psychiku
  • rozumná cena
  • žádná negativa jsem neobjevil

Hodně sportuji a závodím a neustále hledám cesty ke zlepšení výkonu nejen při závodě, ale i zefektivnění tréninku a zrychlení regenerace. Když jsem přípravek vyzkoušel, byl jsem mile překvapený. Nástup účinků jsem pocítil po pár dnech nejen po fyzické stránce, ale i psychycky jsem se byl vyrovnanější a víc v pohodě. Spokojenost.

Ověřený zákazník Testuj.to Veronika

• Velikost
  • Dobre se zapiji
  • Funguje
  • Cena
  • Žádné

Naprosto skvělý produkt. Vzhledem k tomu, že často čelím stresu a únavě z práce a cvičení, byla jsem zvědavá, jestli mi ženšen dokáže nějak pomoci.

Ženšen je proslulý svými adaptogenními schopnostmi - pomáhá tělu přizpůsobit se stresu a zvyšuje odolnost proti vyčerpání. Musím říct, že jsem si všimla opravdu pozitivních změn. Po pár týdnech užívání mám víc energie a moje koncentrace je na vyšší úrovni. :-)

Zlepšení se projevilo i ve sportu, kde teď zvládám tréninky s větší pohodou. :)
Takže opravdu doporucuji. Je to skvělý doplněk pro každého, kdo potřebuje podpořit svou fyzickou i psychickou vitalitu. Jen pozor - není vhodný pro těhotné ženy, kojící matky a děti. To je skoda..

Pokud hledáte způsob, jak přirozeně posílit svou energii a celkovou pohodu, tak určitě vyzkoušejte.

Ověřený zákazník Testuj.to Petra

• Pomáhá proti únavě
  • Zvládám toho víc
  • Větší tablety

Ženšen mi hodně pomohl s únavou a tím jak se mi do ničeho nechtělo. Byla jsem po zimě bez energie a po dobrání platíčka jsem pocítila velkou změnu - víc energie a lepší nálada. Kapsle jsou trochu větší, to jediné mi trošku vadí, ale když se zapije dostatečným množstvím vody, je to bez problémů.

Ověřený zákazník Testuj.to Zdenka

• snižuje únavu
  • mohl by být levnější

Mám dlouhodobé potíže s únavou i psychikou, na které beru doplněk stravy od konkurence.  Jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet tento přípravek. Při jeho užívání se necítím unavená, jiné účinky jako třeba zlepšení duševního  stavu  jsem bohužel nezazanamenala. Zpočátku užívání jsem měla silné chutě na jídlo, ale naštěstí to po pár dnech přešlo.

Ověřený zákazník Testuj.to Miroslav

• žádné vedlejší účinky
  • Napomáhá se soustředěním na práci
  • neumí zázraky

Walmark GinkoPrim MAX jsem vyzkoušel primárně pro podporu psychiky a soustředění v práci. V balení 60 tablet, aktuálně užívám přes 2 týdny. Zatím se zásadní obrat o 180° nekonal, ale lehce pociťuji že se dokáži na práci více soustředit.
Neumím s jistotou říci, že se má paměť zlepšuje, ale rozhodně se nezhoršuje:)

Ověřený zákazník Testuj.to Naila

Přidáno: 13. dubna 2024

• Rychlý účinek
  • Velikost tabletky
  • Snadné používání
  • Nic

Oceňuji velikost tabletek a rychlý nástup účinku. Trpím na stres, nesoustředěnost a nedostatek energie. Po pravidelném používání ženšenu od Wallmarku cítím na sobě neskutečné změny. Po pravidelném používání na sobě cítím viditelně méně stresu, lépe se soustředím a mám energii po celý den.

Ověřený zákazník Testuj.to Adéla

Přidáno: 12. dubna 2024

• Velikosti balení
  • Složení
  • Účinnost
  • Spíše bych ocenila plastovou lahvičku, která se pak dá recyklovat

Po dvou týdnech užívání opravdu vidím rozdíl. Lépe se soustředím, a lépe si pamatuji. Občas jsem měla problém vyjádřit se, nějaké slovo mi nenaskočilo hned, to už se nestává. Navíc skvělé složení a balení na celý měsíc. Za mě super. Možná bych jen byla raději za plastovou lahvičku, kterou je možné recyklovat.

Ověřený zákazník Testuj.to Eva

Přidáno: 11. dubna 2024

• Malá tabletka
  • Vhodné baleni
  • Barva

Potřebovala jsem něco na lepší fungovani mozku a únavu při náporu v práci a doma. Magistra mi v lékárně nabídla Ginko od Walmarku, že je v něm i hořčík. Byla to dobrá volba, protože se cítím svěžejší a nechytaji mě ve spánku křeče do nohou. Tabletky jsou malé a platicko se mi vejde pohodlné do kabelky.

Ověřený zákazník Testuj.to Libor

Přidáno: 11. dubna 2024

• Přírodní složení
  • zelená barva tablet :)
  • cena

Vše je jak ma být a používam tento přípravek a jsem spokojen a pomáhá i na problem, poruchu rovnováhy ucha a pískáni v uchu . A můžu doporučit všem kteri maji tento problem. Po nekolika týdnech je to super pocit. mentalní výkonnost je na jiné úrovni a vše bych doporučil si zakoupit i rodině.

Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí 1...21 22 [ 23 ] 24 25